Gheza Afghani ، Afghan Food ، Afghanische Speisen
 

 

مواد لازم

1 - سینه مرغ 500 گرام

2 - روغن

3 - پیاز دو عدد

4 - مرچ دلمه  دو عدد  و مرچ سبز تند 

5 - عسل سه چهار قاشق کلان

6 - بوره مقدار کممممم

7 - کوری یا زردچوبه  ، و مساله ها

 دیگر قورمه شما دوست  دارید !

 

طرز تهیه :

گوشت مرغ را خورد میکنیم . پیاز با

روغن گلابی کنید. سپس  گوشت راعلاوه نموده

 آهسته آهسته شور بدهید .

مرغ کم سرخ شود .

دراین مرحله مرچ تند، مساله ها و نیم

گیلاس آب را علاوه کنید .

برای 10 دقیقه بگذارید مرغ بپزد .

در لحظات اخیر بوره عسل و مرچ دلمه خورد

کرده علاوه کنید . مواد را با هم مخلوط

کنید . طعم غذا را بچشید .

تندی و شیرینی باهم آمیخته یکسان باشند .

حرارت را خفیف کنید . عسل باگوشت جذب 

گردد .  همین که غذا ما سر روغن بیاید .

آماده سرویس است . 

در پهلو این سالند لذیذ یک چلوک سفید

 یا نان گرممممم یاد نرود .

نو ش جان !

 

 

    تند وشیرین ، تهیه فرشته سید

قورمه سینه مرغ

مواد لازم با تصاویر :

 

 

سینه مرغ

 

 

 

عسل ، شاد

مرچ دلمه

مرچ تند

 

پیاز

curry

 

 

+ نوشته شده در  89/03/27ساعت 1:54 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

سلام دوست عزیز قاشق چوبی

من هم نمیدانم چرا گلاب جامن را تهیه نمودی

شکر را به خودش نگرفت .

کلیب ویدیویی هندی را تماشا کن .

و همچنان میتوانی از تصویر در ذیل جابجا

شده است مواد مخلوط شده برای گلاب جامن

است . در دکانها ها هندی میباشد خریداری

و مطابق دستور عمل نمایی !

شاید موفق شوی

 

 

Gulab jamun milk cake mix

مواد مخلوط شده گلاب جامن !

 

 

 

+ نوشته شده در  89/03/26ساعت 7:40 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

1- از خوردن غذا جلو تلويزيون، راديو و كامپيوتر بپرهيزيد چرا
 
كه حواستان پرت شده و ميزان غذايى كه مى خوريد خيلى بيشتر
 
 از مورد نيازتان خواهد بود .

2- تند غذا نخوريد چرا كه قبل از احساس سيرى مواد غذايى
 
 بيشترى در داخل معده انباشته مى شود. خوردن آهسته غذا سبب
 
 میشود كه قند خون در حين خوردن بالا رفته و مركز اشتها مهار
 
شود .

3- از پله به جاى آسانسور يا پله برقى استفاده كنيد .

4- ريموت كنترل دستگاه هاى الكترونيكى (دستگاه هاى كنترل از
 
 راه دور) را از دور و بر خود جمع كنيد و براى روشن و خاموش
 
كردن دستگاه هاى الكترونيكى حركت كنيد .

5- اتومبيل خود را كمى دورتر از مقصد پارك كنيد و مقدارى از
 
 راه را پياده روى كنيد .

6- از بشقاب هاى كوچك براى غذا استفاده كنيد چرا كه بشقاب
 
 بزرگ حجم غذاى بيشترى را مى گيرد و شما براى جلوگيرى از
 
 اسراف مجبور خواهيد بود بيشتر از حد مورد نياز غذا بخوريد .

7- هنگامى كه گرسنه هستيد به خريد نرويد چون ممكن است از
 
 تنقلات و شيرينى جات بيشتر خريد كنيد .

8- سعى كنيد وقتى خريد مى رويد پول زياد با خود نبريد چرا كه
 
 مواد غذايى بيشترى خريد مى كنيد و چه بسا كه مواد خريدارى شده
 
 ضرورى هم نباشد. به كارمندان توصيه مى كنم اواسط و اواخر ماه
 
 براى خريد بروند چرا كه در اوايل ماه كه حقوق دريافت كرده اند
 
 ممكن است خريد زيادى داشته باشند .

9- اگر به رستوران مى رويد سعى كنيد يك غذا را براى دو نفر
 
سفارش دهيد .

10- اگر براى شام مهمان داريد در انتها باقى مانده غذا را در ظرفى
 
 ريخته و به ميهمانتان بدهيد تا به منزل ببرد چرا كه ماندن آنها باعث
 
 مى شود شما بيشتر از معمول بخوريد تا مواد غذايى باقى مانده فاسد
 
نشود .

 
راهنماييهايي جهت كاهش خوردن :

1- تنها در جاي مشخص غذا بخوريد .

2- ميز را به محض تمام شدن غذا ترك كنيد .

3- خوردن غذا را با فعاليتهاي ديگر مانند تماشاي تلويزيون
 
همراه نكنيد .
4- بجاي قاشق از چنگال استفاده كنيد و آنرا در ميان لقمه ها
 
 پايين بگذاريد .
 
 ( بدين ترتيب مدت زمان خوردن را طولاني تر مي كنيد . )

5- غذا را در بشقابهاي كوچك سرو كنيد .

6- حس گرسنگي 15-10 دقيقه طول مي كشد اگر بتوانيد خوردن
 
 را به تأخير بيندازيد بعد از اين زمان ديگر احساس گرسنگي نمي
 
كنيد .
 
  امتحان كنيد!
 
 
+ نوشته شده در  89/03/26ساعت 4:37 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 

+ نوشته شده در  89/03/26ساعت 2:25 AM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 

+ نوشته شده در  89/03/26ساعت 2:24 AM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 

+ نوشته شده در  89/03/26ساعت 2:21 AM  توسط  فرشته کمال   | 

 

دیگ پلوپزی

 

+ نوشته شده در  89/03/26ساعت 2:9 AM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 

 

 مواد لازم

 

1- کاهو یک عدد

2- زردک 

3- بادنجان رومی دو عدد

4- تخم جوش داده دو عدد

5- کانسرو تن ماهی یک قوطی

6- روغن زیتون دو قاشق کلان

7- ادویه سلاد  یا میتوانید از

 شبت استفاده کنید .

8- نمک

 

طرز تهیه :

کاهو را شسته خورد کنید . زردک را

تراشیده خلال یا رنده کنید .

رومی و تخم را قاش نموده به شکل دلخواه

کنار کاهو دیزان کنید .

قدری نمک اضافه کنید !

ادویه سلاد را با روغن زیتون مخلوط کرده

 رویش علاوه کنید  .

در اخیر ماهی و لیمو را بالایش اضافه

نموده نوش جان کنید .

 

 

     Gemischter-Salat-mit-Thunfisch 

      سلاد ماهی

   

 

fix für salatsauce

ادویه سلاد

 

  تُن ماهی با روغن نباتی 

 تُن ماهی  

 

+ نوشته شده در  89/03/23ساعت 11:41 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

روغن پنبه دانه، نوعی روغن نباتی است

که ازدانه‌های گیاه پنبه استخراج میشود.

این روغن را پس از جدا نمودن پنبه دانه

از لیف کتان، به دست می‌آورند.

این روغن راحتماً باید برای مصارف خوراکی

تصفیه کنند تا گوسیپول، نوعی سم طبیعی

که در دانه‌های پنبه وجود دارد و آنها را

از آفت ناشی از حشرات حفظ می‌کند، را

از روغن جدا نمایند. روغن پنبه دانه اصلاً

کلسترول نداشته و میزان اسید چرب ترانس

آن هم بسیار پایین می‌باشد. معمولاً در تهیه

چیپس سیب زمینی و دیگر انواع اسنک از

این روغن استفاده می‌کنند.

همچون روغن دانه سویا، روغن پنبه دانه

را هم اغلب بطور جزئی یا کلی هیدروژنه

می‌کنند. مشکلی که در زمینه هیدروژنه

نمودن چربی ترانس وجود دارد این است

که این گونه روغن‌ها بسیار برای سلامتی

مضرند. روغن پنبه دانه اولین روغنی بود

که آن را هیدروژنه نمودند و البته در آن

زمان برای مصارف خوراکی به کار نمی‌رفت،

بلکه در تولید شمع از این روغن استفاده

 می‌کردند.

 

منبع ویکیپیدیا

 

+ نوشته شده در  89/03/22ساعت 10:55 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

پنبه یک نوع محصول کشاورزیست که از

الیاف پوشاننده دانه گیاه پنبه با نام

علمی (Gossypium) به دست می‌آید. پنبه،

در تولید نخ و پارچه به کار برده می‌شود.

 

 

 

پَخته ، پنبه

 

 


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  89/03/22ساعت 10:51 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 

 

1- شیر خشک ۲ گیلاس

2- آرد ۱ گیلاس

3- روغن نیم گیلاس

4- آب ۳ گیلاس برای شربت

5- بوره  ۲ گیلاس

(همراه آب  سری قیام بیارید.)

6- خلال با دام و پسته  برای تزیین 

 

طرز تهیه :

۱-شیر و آرد روغن را باهم مخلوط  کنید.

بعدا  بسیار کم آب انداخته مشت کنید.

لیکن متوجه باشد تمام آب یکجا  نه اندازید

مثل خمیر!

سپس از خمیر تهیه شده را کلو له‌ ها کوچک

و منظم جدا کنید.

(البته از مقدار تذکر شده ۴۰ عدد گلاب

جامن بسازید ) بعدا روغن با حرارت

 متوسط داغ کنید.

کلوله ها خمیری راطی چند مرحله توی  

آن رها کرده آهسته آهسته  شور داده

 بروید.

تاوقتیکه سرخ شوند. سپس آنها را از روغن

کشیده  بگذارید تا روغن خود را با کاغذ

بریزد بعد گلاب جامن رابالای شربت انداخته

برای چند لحظه میگذاریم.

وقت که فهمیدیم شربت با خود گرفته از

شربت کشیده بگذارید سرد شود. رویش را

با خلال پسته ، بادام آراسته بعدا صرف

 کنید.

 

ارسالی معسوده جان نادری

سپاس عزیزم

    گلاب جامن

    گلاب جامن

 گلاب جامن در بین قیام بوره

 

  

  گلاب جامن

 

 نکات مهم :

گلاب جامن باید  مانند جلبی شربت به‌

خود داشته باشد.

2 -  روغن تان زیاد داغ نباشد.

3- حین علاوه نموده آب توجه کنید .

با انداختن  آب  خمیر زیاد نرم  نشود . 

 

 

+ نوشته شده در  89/03/22ساعت 2:4 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

امروزه گیاه کتان در منطقه وسیعی از اروپا و آسیا می روید .

ازاین گیاه استفاده های زیادی بعمل می آید . از الیاف آن برای

یافتن پارچه استفاده می شود . پارچه کتان برای البسه مخصوصا

 در تابستان نوعی مناسب بشمار می رود . کتان گیاهی است که از

 قدیم الایام شناخته شده و بکار میرفته است . حتی پرورش آن در

 مصر در حدود پنج قرن قبل از میلاد مسیح معمول بوده است .

ترکیبات شیمیایی


از دانه های کتان در اثر فشار و بدون حرارت دادن روغنی بدست

 می آید که به روغن کتان ( برای اینکه با روغن برزک اشتباه نشود)

نامیده می شود .

خواص داروئی: روغن تخم کتان علاوه بر داشتن Omega-3

 دارای ویتامین E نیز می باشد و حتی اگر بمقدار بیش از احتیاج

( یک قاشق چایخوری در روز ) مصرف شود عوارض جانبی

 نخواهد داشت .خاصیت مهم دیگر روغن کتان اثر ضد تورم آن

 می باشد . میگرنهای دردناک را شفا دادنه و عادات ماهانه

دردناک را از بین می برد .مطالعات جدید نشان داده است که

روغن تخم کتان حتی می تواند مصونیت بدن را در مقابل بیماریها

 بالا ببرد . استفاده از این روغن از سرطان جلوگیری می کند .

تخم کتان بعلت داشتن موسیلاژ زیاد نرم کننده بسیار خوبی است

و در رفع یبوست می توان از آن استفاده کرد .

بدین منظور باید تخم کتان را روی زبان ریخت و با مقدری آب

 آنرا بدون جویدن بلعید و یا می توان تخم کتان را در آب خیس کرده

 و صبح ناشتا خورد .دم کرده تخم کتان نیز معجزه گر است .

دم کرده آن علاج بیماریهای مجاری ادرار ، زخم معده و وروم روده

، یبوست ، ورم مثانه ، سنگ کلیه ،سرفه، دردهای پریود و حتی

 مرض قند می باشد . می توان تخم کتان را با مقداری آب جوشانید

 و سپس جوشانده آنرا در داخل وان حمام ریخت و در آن دراز کشید

. خارش پوست را فورا از بین می برد .

طرز استفاده: روغن تخم کتان بنام Flax Seed Oil نامیده می

شود و می توان آن را از فروشگاههای گیاهان دارویی و یا برخی

 از داروخانه ها خریدری کرد که البته در یخچال نگهداری شود و

 باید دقت کرد که تاریخ مصرف آن نگذشته باشد .


مضرات : مضرات خاصی برای آن بیان نشده است .


منبع
رشد

 

+ نوشته شده در  89/03/18ساعت 5:36 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

سلام دوستان عزیزم

leinsaat یا leinsamen اسم فارسی چی است ؟

leinsamen مانند خاشخاش و سیاه دانه روی نان یا در بین

 خمیر نان می اندازند .

 

 

 

+ نوشته شده در  89/03/17ساعت 4:33 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

همچنان میتوانیم از کروسانت انواع مختلف

ساندویچ تهیه نمایم . مواد مورد نیاز ساسچ

های  حلال گوشت گاو یا پرنده گان، سلاد

و کاهو و پنیر میباشد .

کروسانت را از وسط ار طرف عقب دو نصف

میکنم طوریکه از هم جدا نشوند !

سپس پنیر و ساسچ را در لایه اش میگذاریم.

برای لذت بیشتر ناشتای صبح ساندویج ها

تهیه شده را برای چند دقیقه در بین

داش بگذارید !

 

 

 

 

 

كرواسون

 

 

ساسچ

 

+ نوشته شده در  89/03/16ساعت 0:34 AM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 

مواد لازم

 

۱- برنج باریک اعلی ۴ پیمانه

من از برنج باسمتی استفاده کردم

۲- روغن ۲۰۰ گرام

۳- یک قاشق کلان بوره

۴- مصالحه دیگ

۵- آب

۶- نمک

 

طرز طبخ

برنج رانظر به کیفیت اش ، شب قبل از

خواب و یا چند ساعت قبل از طبخ نمودن

پاکیزه شسته،با آب سرد تر کنید. 

هنگام طبخ آب برنج را صاف میکنم .

دیگ  را معه آب و نمک روی حرارت گذاشته

میگذاریم آب بجوشد .

سپس برنج را علاوه میکینم . آب باید زیاد

باشد دانها برنج باهم نچسپد .

همین که دانه ها برنج مغز نداشت  . آب

آن را ذریعهء چلو صاف ، برطرف میکنم .

روغن را داغ نموده  بوره را بالای روغن

ریخته و با حرارت خفیف میگذاریم .

بوره رنگ نصورای را به خود  بگیرید . 

بوره  تهیه شده را در وسط برنج و روغن

را به تمام حصه ها برنج می اندازیم . 

حصه بوره ریخته گی را کمی شور داده

رویش رابا برنج سفید میپوشانیم .

مقداری  آب و  نمک   در بین کرایی روغن

تهیه نموده روی برنج می اندازیم . 

گرممصالحه را اضافه نموده روی برنج  حفره

ها ایجاد نماید .

سر دیگ را با دستمال پاکیزه و یا ستک

پیچانیده سر دیگ را محکم ببندید!

ناگفته نماند بعداز پنج دقیقه به ته دیگ

توجه کنید .آواز ترق ترق را شنیدید .

حرارت را خفیف کنید .

کم از کم برای مدت ۳۰ دقیقه بگذارید.

برنج دم بکشد  .

هنگام سرویس برنج را شورداده در بین

غوری ها میکشیم .

 

طرز تهیه چلو با تصاویر :

 

 

  چلو ، تهیه فرشته سید

 برنج آبکش شده

   شکر و روغن

 بوره و روغن

  بوره داغی برای چلو

بوره داغ برای برنج

  چلو

چلو  بوره داغی  

چلو

 برنج

 چلو

برنج دورنگه بعداز  دم کشیدن

 

 

   

+ نوشته شده در  89/03/15ساعت 11:13 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

  مواد لازم

 

۱- شیر ۲گیلاس

۲- روغن  نیم گیلاس

۳- تخم  ۲ دانه

۴- بکن پودر  ۱پاکت

۵- خمیر ترش ۱ پاکت

۶- نمک ۱ قاشق

۷- بوره ۱ قاشق کلان

۸- آرد ۱ کیلو

طرز تهیه :

تمام مواد‌ها رابا شیر خمیر کنید  مانندی

خمیر آشک بعد بگذارید که خوب برسد  بعد

۴ زواله کنیدبعد یک زواله راهمراه تیراش

 نازک کنید هر قدر نازک شود خوبش می‌‌آید

بد که نازک و گرد  شد  بعد مثل پیز ه 

 ۸ توته کنید بعد هر توته را از طرف

لب خمیر لوله کنید .   بعد بگذارید که

دوباره برسد سپس کروسانت را داخل داش 

 باحرار ت ۱۸۰برای نیم ساعت بگذارید

همین که طلایی شد بکشد بگذارید.

بگذارید .سرد شود 

کروسانت به اشکال مختلف مورد مصرف قرار

 میگیرد . اگر خواستید برای طفل‌ها لایه

خمیر چاکلیت یا مربا بگذارید .

نوش جان کنید .

ارسالی معسوده جان نادری

سپاس گذارم عزیزم

 

 

طرز پیچانیدن کروسانت

croissant

 کروسانت بعد از پختن

 

کروسانت را با مربا مصرف کنید .

 

 

 زواله هموار شده را هشت یا شش حصه توته

 میکنیم.

 

+ نوشته شده در  89/03/15ساعت 11:1 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 طرزتهیه کروسانت را به شکل زنده تماشا کنید .

 

 

 

 

 

 

 

+ نوشته شده در  89/03/15ساعت 2:44 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

بولانی ها در بازار بفروش میرسد .

معمولا از کچالو وگندنه تهیه میکردد.

مواد دیگر غیر از نمک علاوه نمیگردد .

بعضی اوقات کچالو و گندنه نظر به

خواهش مشتری ها را باهم یکجا نموده

بولانی طبخ میدارند.

همچنان بولانی فرمایشی کچالوو تخم دار

خیلی مزه دار است .

بولانی ها   معمولی دانه ۵ افغانی و

فرمایشی ۷ الی ۱۰ افغانی بفروش میرسد .

بولانی پز ها مهارت خاص دارند هر مرتبه

میتوانند جهار الی پنج بولانی را یکجا

و همزمان باز کند . خیلی نازک بدون

اینکه بهم بچسپد

 

 بولانی

 

بولانی

بولانی کچالو و گندنه

بولانی

بولانی

بولانی

بریان کردن بولانی

تصاویر ارسالی سید هجران رضا

سپاس دوست گرامی

 

+ نوشته شده در  89/03/15ساعت 2:13 PM  توسط  فرشته کمال   | 



 

 

 

+ نوشته شده در  89/03/15ساعت 1:6 AM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 خاگینه تهیه شغله سعید

 

+ نوشته شده در  89/03/12ساعت 6:11 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

کیچیری به مطابق روش ذیل باید تهیه گردد . کاملا پخته اما پاشان

باشد, اگر ملایم بوده و در وقت جاکردن کلوله, کلوله باشد در

اصطلاح مردم هرات به آن سوته کیچیری و یا شله کیچیری میگویند.

در هرات کیچیری با برنج لی لافر پخته میشود. برنج گرده ای که

درینجا ومعمولا در دوکانهای ترک است برنج رشتی میباشد.

 که لعاب زیادی دارد و برای طبخ شله مناسب است اما کیچیری نه!

 به همین دلیل اگراز برنج باریک برای پخت استفاده  کنید نتیجه

 بهتری میگیرید.

2: کیچیری از غذاهای اصلی مردم هرات است
که طور معمول هفته

ای یکبار آنرا طبخ میکنند. به همین دلیل مردم هرات از پیازتفت داده

مانند یک ادویه استفاده میکنند, به اینصورت که زنان هراتی در اواخر

تابستان پیاز را به مقدار زیاد خلال کرده و آنرا پس ار خشک کردن در

دیگهای بزرگ تفت میدهند تا به رنگ قهوه ای شودو سپس آنرا در

 هاون کوبیده ونرم میکنند. و بعد از آن قربیل کرده و در شیشه های

ادویه نگهداری و از آن استفاده میکنند.

3: کیچیری در هرات معمولا با قرمه(قرمه
گوشت گوسفند,نخود و

کچالو), خورش سبزی اسفناج, گوشت بادنجان و بادنجان تنها

صرف میشودو صد البته انواع تروشی و سلاته نرم. در زمستان

کیچیری همراه همیشگی گوشت لند است, بصورت یخنی (بانخود

فراوان) قرمه گوشت لند و بته شلغم!

همچنین با قروت(کیچیری قروت) و کیچیری دمچک!

 

مواد لازم :

1- برنج لی لافر  : سه گيلاس


2- ماش لپه  : سه چهارم گيلاس


3- پيازتفت خورده نرم شده: سه عدد كلان


4- روغن: به ميزان لازم


5- نمك,زرد چوبه, دارچيني, داروگرم,

زيره سبز: قدري


6- اگر به ذائقه تان میخورد:کمی فلفل



طرز تهيه:

 برنج را از چند ساعت قبل نم کنید .و ماش را جداگانه فقط به آب

 تر كرده و آب آنرا پس خالي كنيد و بگزاريد همانطور باشد, چون

نيازي به نم ماندن ندارد. و به اين طريق فقط نمدار خواهد شد.

براي پختن كيچيري ماش و روغن, به اندازه ای که ماش در آن به

 راحتی تفت بخورد را داخل ديگي ريخته, شعله گاز رامتوسط كنيد.

و ماش را تفت دهيد تا وقتي كه آب خود راخشك كند.

درين حالت صداي آن مثل اينست كه لپه خام و خشك را درديگ

 تفت میدهيد متوجه باشید که ماش بیش از حد تفت نخورد

چون طعم بدی به غذا میدهد. درين مرحله دوقاشق چايخوري پر

زردچوبه, يك قاشق دارچيني ,يك و نيم قاشق داروگرم  نمك و فلفل

 را به ماش و روغن اضافه كرده و شور دهید و بلافاصله آب را

هم علاوه كنيد. صبر كنيد تا مواد به جوش بيايد . و سپس برنج را

اضافه كنيد. بايد يك بند انگشت آب روي برنج باشد, البته بستگي

به نوع برنج و اينكه چند ساعت نم مانده باشد فرق ميكند.

شعله گاز را متوسط نموده,سر ديگ را بگذاريد تا كيچيري آب

خود را خشك كرده و مغز برنج پخته شود اما برنج ملايم نشود.

بعد از آن مواد را مانند پلو و قابلي از كناره هاي ديگ بالا كشيده

 و كمي زيره كوبيده شده روي كيچيري بپاشيد,عطرو طعم بسيا

رخوبي به غذاميدهد. به نسبت درشتي برنج كمي آب دم به كيچيري

داده,سرديگ را با دم ديگي بپوشانيد.و در حالي كه شعله گاز متوسط

است صبر كنيد .تا ديگ دم بالا آورد.سپس شعله را كم كنيد

تا كيچيري دم بكشد. بعداز 30 الي  40 دقیقه  كيچيري شما حاضر

 است.

نوش جان!

ارسالی مونیکا جان

جهان سپاس عزیزم 

 

+ نوشته شده در  89/03/10ساعت 12:9 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 

 

 

+ نوشته شده در  89/03/09ساعت 3:41 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 

+ نوشته شده در  89/03/09ساعت 3:28 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 

 

 

+ نوشته شده در  89/03/09ساعت 3:26 PM  توسط  فرشته کمال   | 

      servietten falten

 

+ نوشته شده در  89/03/09ساعت 3:20 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 طرز قات کردن دستمال کاغذی !

 

 

+ نوشته شده در  89/03/09ساعت 3:18 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 تزیین میزغذا:

 

قات کردن دستمال دست به شکل گل

 

Tischdekoration: Aufgetischt für Freunde

 

قات کردن دستمال دست به شکل پکه

 

 

+ نوشته شده در  89/03/09ساعت 2:59 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

  

سوپ زردک و سینه مرغ تهیه فرشته سید

 

حلقه برای تزیین دستمال های کاغذی و

تکه یی !

 

+ نوشته شده در  89/03/09ساعت 2:50 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

servietten ringe

حلقه دستمال کاغذی

 

ادامه مطلب
+ نوشته شده در  89/03/09ساعت 2:41 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 

 

روت کم روغن

مواد لازم

۱- آرد ترمیده یک کیلو گرام

۲- تخم سه عدد

۳- بوره یک و نیم گیلاس

۳- روغن یک گیلاس

۴- شیر یک گیلاس سر خالی

۵- بک پلور داکتر هوتکار یک پاکت

۶- هیل یک قاشق خورد

 

طرز تهیه

دو عدد تخم را مکس میکنم . کف کند . سپس بوره را علاوه میکنم و

مکس میکنم . بعدا یک گیلاس شیر گرم می اندازیم .

و مکس بعدا روغن و آرد و بک پلور را اضافه میکنییم .

تا وقتی که مکسر دیگر دور نخورد بعدا با دست خمیر مشت کنیید ..

خمیر را برای  ۱۵  الی ۲۰  دقیقه میگذارم استراحت کند .

و از همین مقدار خمیر دو عدد روت میپزیم .

 و یا هم یک روت چهارکنجه همین روت ها پخته شد.  

وقت طبخ روت ها کمتر از ۱۵ دقیقه را دربر میگیرید .

و داش به  ۲۰۰ درجه  داغ میکنیم. بعد از ۱۰ روی روت ها

 تخم مالیده دوباره داخل داش بگذارید و حرارت کم کنید .

 

 

  روت ، تهیه فرشته سید

 روت 

 

 بک پلور برای هر ۵۰۰ گرام آرد یک پاکت

مگر این مرتبه من برای ۱۰۰۰ گرام یک پاکت را استفاده کردم .

 

 

+ نوشته شده در  89/03/07ساعت 9:10 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

سلام مونیکای عزیزم


یک جهان سپاس خواهر نازنین خیلی

خرسندم ساختی میدانی دوست عزیزم این

روش را من از دوست خوب شاعرم حضرت

ظریفی پرسیده اینجا گذاشتم .


اگر این کیچری هراتی است با نی من

ازاستاد محترم جهان سپاس گذارم .


شاید آنها کیچری را به این روش طبخ

میدارندو من از خودت نیز سپاس گذارم .


و خرسندم دوست از هرات را با خود دارم .
باور کن دوست خوبم من دوستان زیاد

از هرات دارم مگر هیچ کس درمورد نسخه

 های غذای کمک نکرد .


مونیکای عزیز !
من از خودت رسما به نماینده گی از تمام خوانده گان این وب که علاقمند غذای

هراتی اند و بار ها تقاضای غلوترش

کله جوش کچری را نمودن اند تقاضا میکنم .


از روی لطف غذای های لذیذ را به روش

مردمان شیرین زبان هرات غذای شان نیز

 
مانند خودشان خوش آیند با طعم به خصوص

است . مارا یاری رسانیده و با ویب خودت

همکاری بکنی .


عزیزم منتظر پاسخ خودت هستم .


همچنان کیچری را نیز برای ما بنویس

 چیگونه و چی روش باید طبخ اش کنیم .


بلی عزیزم مردم کابل اکثر غذا ها با

دیگ بخار حتی پلو چلو قورمه.....

 طبخ میکنند .

 به خصوص زمان وقت تنگ باشد !


که مزه به خصوص خودش را دارد .
 
با ارادت فرشته

 


 

+ نوشته شده در  89/03/06ساعت 8:45 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 

 وردنه 

تیرآش

چوب آش

 

+ نوشته شده در  89/03/06ساعت 3:5 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 نقش انداختن روی روت با قالب کلچه

 های پنجره یی !

 

روت

روت

روت  کنجد دار

 

+ نوشته شده در  89/03/06ساعت 2:57 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

  

 مواد لازم

 

1 - 1000 گرام آرد ترمیده

2 - آرد برای هموار کردن بولانی

3 - کچالو

4 - مرچ سبز

5 - سیر

6 - نیم دسته گشنیز یا یک قاشق رب رومی

7 - نمک و ادویه جات

8 - روغن

9 - آب

10 -  ماست یا چتنی

 

  طرز تهیه بولانی با تصاویر :

 

1 - خمیر بولانی

آرد را آب شیر گرم و نمک نسبتا نرم خمیر

کنید ! . برای دو ساعت بگذارید استراحت

 کند چون خمیره ندارد .

 

 خمیر بولانی

 خمیر بولانی کچالو

 

2 - بعد از دم راست کردن خمیر در صورت که

شما به تنهایی بولانی طبخ میکند .

ابتدا زواله (زغاله) هاآماده و رویش

با صافی پاکیزه و خشک بپوشانید .

و به ترتیب زواله را هموار و  بولانی ها

را  طی چند مرتبه پُر و بریان کنید .

 

 زواله ها آماده شده برای بولانی کچالو توسط فرشته سید

 

3 - من هر مرتبه شش بولانی را آماده و

طبخ میدارم . الی تمام شدن کار......

 

 بولانی ها آماده شده برای پختن !

 

 

4 - کچالوجوش داده را پوست میکنم. له

میکنم . با مرچ نمک ادویه جات ...

مخلوط میکنم.

 

  کچالو برای بولانی

 

5-  در نظر داشت اطفال نارنین  :

 کچالو بدون مرچ و مساله برای پختن بولانی برای اطفال عزیز

قبل از مخلوط نمودن مرچ و مساله... ابتدا

کار مقدار کچالو را برای اطفال قندول

جداگانه نگهداری کنید .

 

 6 -  طرق  پر کردن بولانی :

زغاله ( چونه ) را دایره شکل منظم هموار

میکنیم . مواد آماده شده رابه مناصفه

آن هموار کرده  سر بولانی را محکم میبندیم .

 

طریق پر کردن بولانی کچالو

 بولانی کچالو یا( سیب زمینی ) برای هر

عدد بولانی حدود دو الی سه قاشق کچالو

 لازم است .

 

 بولانی کچالو  تهیه فرشته سید

بولانی بدون مرچ و مساله ....

هنگام پختن بولانی اطفال نازنین را هم

فراموش نکنید !

 

 7 - طبخ بولانی :

 

 بولانی

موضوع مهم اینست اگر تاوه یا طرف بین آن

بولانی را بریان میکنم . اگر هموار و گشاده

باشد میتوانید .

بولانی را توسط سرانگشتان دست نازک تر

کنم.

  بولانی کچالو و ماست

Bolani

 

 بولانی و ماست

 بولانی کچالو ، تهیه فرشته سید

 

 

+ نوشته شده در  89/03/06ساعت 2:22 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 

مواد لازم :

 ۱- لوبیا نیم گیلاس

 ۲ - نخود نیم گیلاس

 ۳ - ماش نیم گیلاس

 ۴ - دالنخود نیم گیلاس

 ۵ - گندم نیم گیلاس

 ۶ - برنج لوک نیم گیلاس

 ۷ - پیاز ۳ دانه

 ۸ -  سیر نیم قاشق

 ۹ - نمک ، مرچ ، زرد چوبه 

۱۰ -  ۲ قاشق رب

۱۱ - چکه

 

طرز تهیه :

اول لوبیا و نخود را جوش بدهید تا تلخی

لوبیا ازبین رفته و کمی‌ نرم شود .

سپس  آبش را صـاف کـنید. بعدا دیگر مواد

انداخـته آب عـلاوه میکنـم . آب بایـد به

اندازه ی دوانگشت بالاتر از مواد باشد .

همه مواد‌ها بعدا بخار میدهیم. با استفاده

از وقت   پیاز سرخ کرده سیر انداخته

بعد مرچ نمـک زرد چوبـه رب انداخـته و

بسیـار کـم آب تا رب حـل شـود.

همین  که دگر مواد فهمیدم نرم شده اند.

رب  رومی را انداخته کمی جوش داده شود.

غذای ما  خود را غلیظ کرد کشده و رویش

چکه انداخته و نوش جان کنید .

 

  طبخ افتناج با تصاویر :

 

   لوبیا و نخود برای افتناج

  لوبیا و نخود را جوش میدهیم .

 سپس آبش را صاف میکنیم .

 

   افتناج

 بعدا موادماش گندم برنج را علاوه

میکنیم و حرارت میدهیم. نرم گردد .

 

    افتناج

در مرحله اخیر روغن و رب نمک و مساله...

رالعاب تهیه نموده بالایش اضافه میکنیم .

همین غذای دم گرفت . افتناج آماده است .

با چکه نوش جان کنید .

 

ارسالی معسوده جان نادری

  سپاس عزیز

 

 نوت :

افتناج را با حرارت کم طبخ کنید . چون

چون زود ته دیگ میچسپد .

 

+ نوشته شده در  89/03/04ساعت 9:56 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

مواد لازم :

 

۱.بادنجان سیاه

۲.گلپی

۳.بادرنگ.

۴.مرچ تازه.

۵.زردک.

۶.شلغم.

۷.نعناع.

۸ .نمک و مرچ سیاه دانه دانه.

۹ سرکه

 

طرز تهیه :

تمام مواد‌ها را کمی جوش میدهیم بسیار کم

 بعد در چلو صاف اندخته میگذاریم تا

 فردا آبش برود.

 فردا در دیگ بسیار کمی سرکه را اندخته

بعد نعناع تازه و خشک را آنداخته کمی

جوش میدهیم.

 بعد نمک آنداخته میگذاریم تا سرد شود .

سپس در ظرف دیگر تمام مواد‌ها را چیده

بعدا  سرکه را آندخته و اگر دیگر ضرورت

داشت با سرکه دیگر آندخته و مرچ سیاه

پا ش داده سرش بسته کرده برای یک هفته

بگذرد .سپس الی تمام شدن ترشی باید در

 جای سرد نگهداری گردد .

و هر وعده غذای میل داشتید یکمقدار آنرا

با غذا ها صرف کنید .

 

    ترشی تهیه معسوده نادری

ارسالی معسوده نادری

 

+ نوشته شده در  89/03/04ساعت 2:39 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 

بهار نارنج همان شكوفه درخت نارنج است

كه در فصل بهار درخت را زینت داده،

در پاییز و زمستان، جای خود رابه میوه

نارنج می ‌دهد. این گل اگرچه در پخت

مربا مورد استفاده قرار می‌ گیرد،

ولی كاربرداصلی آن به‌ همان صورت گل خشك

و به ‌خصوص عرق در طب گیاهی است.

برای مصرف دارویی، شكوفه‌های بهار نارنج

را صبح زود که به حالت غنچه ی نشكفته

است، می چینند و سپس در محلی تاریك سریع

خشك می ‌كنند تا تغییر رنگ ندهند.

 

اثرات درمانی:

* مهم ترین خاصیت دارویی بهار نارنج

 تأثیر آن روی سیستم عصبی بدن است.

 بهار نارنج آرامش‌ بخش و ضدهیجانات دستگاه

 عصبی است و سردردهای عصبی و میگرنی را

كاهش می ‌دهد.

* بهارنارنج در تقویت معده بسیار مؤثر

است و تپش نامنظم قلب، تشویش و اضطراب

را از بین می ‌برد.

* برای كنترل تشنج‌ها و حمله قلبی هم بهار

 نارنج را توصیه می ‌كنند.

* اگر مشكل كم‌خوابی یا بی‌خوابی دارید،

حتماً پیش از خواب، مقداری عرق بهار

نارنج یا چای آن را بنوشید.

* اشتها آور و ضد سرفه است.

* برای درست كردن چای بهار نارنج، كافی

است، 10گرم از گل بهار نارنج را در دو

لیوان آب‌جوش به مدت 20دقیقه بجوشانید.

سپس آن را صاف كرده و ‌همراه با یك قاشق

سوپ‌خوری عسل میل كنید.

با خوردن این چای، خواب خوش و آرامی

خواهید داشت.

 


پزشک من

 

+ نوشته شده در  89/03/04ساعت 11:6 AM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 

 

داش ،   فر 

 

+ نوشته شده در  89/03/01ساعت 2:59 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 

 

ماشین ظرفشویی

geschirr spüler

خوشبو کننده (  بوگیر ) ماشین ظرفشویی

 

 

تابلیت های ضد منگ و براق کننده ماشین ظرفشویی

 

ماشین ظرفشویی

 

 

+ نوشته شده در  89/03/01ساعت 2:38 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

قهوه جوش براون(BRAUN) مدل:KF550

قهوی جوش

 

+ نوشته شده در  89/03/01ساعت 2:31 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 

 

  زودپز 

 

+ نوشته شده در  89/03/01ساعت 2:28 PM  توسط  فرشته کمال   |