Gheza Afghani ، Afghan Food ، Afghanische Speisen
مرغ كنتاكي در منزل

MP4263A.jpg


● مواد لازم: ▪ سینه و ران مرغ (از هر کدام ۳ قطعه)، ▪ یک لیوان آرد سفید، ▪ نصف لیوان شیرخشک نیدو، ▪ ۲عدد تخم مرغ زده شده، ▪ آرد سوخاری به مقدار لازم، ▪ روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم. ● طرز تهیه: ۱) ابتدا سینه و ران مرغ را به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید و در حین پخته به آن کمی نمک، فلفل و سیر خرد شده اضافه کنید. ۲) آرد سفید را با پودر شیرخشک و ادويه مخصوص مخلوط کرده قطعات مرغ را در آن بغلتانید تا تمام سطح مرغ به آرد آغشته شود.(باید مرغ شما کمی مرطوب باشد تا آرد به آن بچسبد) ۳) قطعات مرغ را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام سطح آن به آرد آغشته شود. ۴) قطعات مرغ را در روغنی که از قبل داغ شده ریخته و با حرارت متوسط سرخ کنید. ۵) مرغ کنتاکی را در ظرف کشیده و اطراف آن را با سیب زمینی سرخ شده و سبزیجات تزئین کنید. نکته: برای اینکه مرغ شما طعم بهتری داشته باشد پیشنهاد می کنیم از آرد سوخاری آمریکن استفاده کنید که طعم بی نظیری به مرغ شما می دهد.

منیع انترنتی 

+ نوشته شده در  92/01/23ساعت 10:58 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 

1 - گوشت گوساله یک ونیم کیلو

2 - روغن مایع بقدر لازم

3 - آب پیاز نیم گیلاس

4 - سیر سه چهار حبه

5 - غوره انجیر نوک کارد

اختیاری 

6 - مرچ بقدرلازم

7 - نمک  بقدر لازم

8 - نان گرم

طرز تهیه :

ابتدا گوشت را شله کشی کرده پی و پرده

های اضافی آن را جدا میکنیم.

گوشت را چهارکنج ریزه میکنیم.

پیاز و سیر را پوست گرفته از تراشک یا ماشین گوشت کشیده آب آن با دستمال ململ

کشیده بالای گوشت میریزیم .

مقدار روغن و نمک و مساله کباب را نیز

بالای گوشت علاوه میکنیم.

گوشت اخته شده را برای ۱۰ دقیقه خوب

مالش میدهیم.

و برای یک شبانه روز در بین یخچال میگذاریم.

اگر پودر انجیر دارید یک نوک کارد روزیکه

کباب را طبخ میکردید اضافه کرده گوشت

را پشت روی میکنیم . به سیخ ها در کشیده

بالای ذغال تازه شده کباب میکنیم.

کباب لذیذ رابا نان تازه و سلاد صرف کنید.

نوش جان

 

 

  

گوشت گوساله

       

        گوشت آماده شده برای کباب

      

         کباب

     

  کباب آماده شده برای پختن

     

 

     

    

 

+ نوشته شده در  92/01/07ساعت 6:3 PM  توسط  فرشته کمال   | 

   سلام مرسل جان از کابل !

کباب ران مرغ در بخش گوگلی ویب سرچ کن قند !

مواد لازم

۱- رانها مرغ

۲- روغن زیتون

۳- کچالو

۴- ماست دو قاشق کلان

۵- لیمو یک عدد

۶- تخم گشنیز یک قاشق خورد

۷- مساله نمک

۸- سیر یا پودر سیر یقدر لازم

 

 

طرز اخته کردن ران مرغ 

ابتدا ران مرغ را شسته وبا دستمال پاکیزه یا کاغذ آشپزخانه خشک 

 کنید  . سپس  روغن زیتون ، مساله کوری ، پودر سیرمرچ سرخ

 و نمک را علاوه نموده مواد را باهم مخلوط کنید .

 وبرای یک الی دو ساعت در جای سرد بگذارد . 

 

الف =  طرز اخته کردن کچالو :

حرارت داش را۲۰۰ درجه سانتی بگذارید .   و به اخته کردن

 کچالو ها آغاز کنید .

طوریکه ابتدا کچالو را پوست گرفته وبشوید .

سپس کچالو ها حلقه حلقه یاتوسط قالب ها کلچه قالب بزنید .

روغن نمک و دو قاشق ماست ،  مساله  و مرچ بالای کچالو ریخته

و خوب مخلوط کنید  .

 برای طعم بیشتر مقدار آب لیموو تخم گشنیز را نیز اضافه کنید .

( بدون ماست نیز مزه دار میاید . )

پتنوس داش را کاغذ  ناسوز کیک پزی یاالمونییم گرفته و رانها

 بالای آن گذاشته برای مدت ۲۰ دقیقه حرارت دهید .

سپس کچالو ها بالای آن انداخته با آب که کباب از خود بجا

 گذاشته کچالو را مخلوط کنید. ورانها مرغ را پشت رو نموده

الی پخته شدن کچالو درب داش را بسته کنید

اگر کچالو و گوشت پخته شود و آب آن با اندازه ی کافی تبخیر نشده

نباشد . صرف  حرارات  طبقه ی بالایی داش را خموش کنید .

 وبگذارید آب کچالو را  خشک گردد .

کباب و کچالو را با سلاد سرویس کنید .

نوش جان !

 ب =  طرز اخته کردن کچالو :

کچالو را پوست گرفته بعد از شستن با کاغذ آشپزخانه خشک کنید .

سپس یک مقدارروغن زیتون یا روغن نباتی  رب رومی نمک و

 مساله را اضافه نموده مواد را با هم خوب مخلوط کنید .

 

 

 

      کباب  داشی رانهای مرغ و کچالو تهیه فرشته سید

      کباب ران مرغ

     تهیه فرشته سید

 کباب مرغ

 

نوت :

کچالو های پوست شفاف دارند . میتوانید با پوست بپزید .

 

+ نوشته شده در  90/04/26ساعت 4:33 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

کباب پشت مغز

مواد لازم

۱- گوشت پشت مغز  یک کیلو

۲- پودر انجیر یک قاشق خورد

۳- مرچ  نمک بقدر لازم

۴- مساله تندوری یک قاشق کلان

۵- روغن یک قاشق

۶- کاغذ چرب کیک پزی

 

طرز تهیه:

گوشت را به اندازه های مساوی برش کنید.سپس  پودر انجیر

  روغن و مساله تندوری را باهم مخلوط  گوشت رابا مواد مکس

 شده  اخته و برای مدت   یک ساعت  بگذارید . سپس نمک علاوه

 کرده پتنوس داش را کاغذ گذاشته پارچه های گوشت را میگذاریم

داش با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گریت گرم و گوشت را کباب کنید .

قابل یادآریست داش را تنها از قسمت بالای روشن کنید . و همچنان

پتنوس داش را به طرف طبقه بالای نزدیکتر قرار داده میگذاریم

 کباب  به آهسته گی بپزد .

همین یکطرف کباب سرخ شد روی دیگر آن دور بدهید بگذارید بپزد !

همین پشت روی کباب سرخ گردد آماده است با چپس وسلاد

سرویس کنید .

 

کباب داشی پشت مغز تهیه فرشته سید   Lammkotelett

Lammkotelett

 کباب داشی تهیه فرشته سید

 

کباب داشی تهیه فرشته سید

 

نکته

کباب قبرغه نیز همین طور تهیه میگردد .

 

 

+ نوشته شده در  90/03/15ساعت 2:19 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

مواد لازم :


۱- ۲ لیتر شیر


۲- یک پیمانه  آرد


۳- نیم پیمانه  روغن


۴- بوره به قدری د‌ل خواه


۵- هیل ۱ قاشق چای خوری


۶- بادام ۲۰۰گرام


طرز تهیه :


اول روغن را داغ کرده بعد آرد را علاوه

کرده شور میدهیم تا آرد بریان شود نه

آنکه بسوزد بعد شیر را علاوه کرده زود

زود شور میدهیم تا دردک نشود.

(تمام مهارت پختن درهمینجاست تاخراب نشود .)

بعدا بوره ، هیل و بادام را علاوه کرده

با هم مخلوط میکنیم .


بعدا در بشقاب دل خوای خود کشیده بعد

از سرد شدن میتوانید نوش جان کنید .

ارسالی هوسی جان

سپاس عزیزم


 
نکته :
بادام رااول پاک شسته توسط کاغذآشپزخانه

خشک کرده  و آن را در میکسر میکس کرده

بعدا  در شیر علاوه میکنیم .


 

+ نوشته شده در  89/04/29ساعت 9:19 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 مواد لازم :

۱-گوشت گوسفند ۱ کیلو.

۲-پیاز ۲  کیلو.

۳-روغن با اندازه .

۴-تخم گشنیز

۵- گشنیز تازه  برای تزئین.

۶- نمک مرچ سیاه .

۷- سیر

۸- زرد چوبه نیم قاشق خورد

طرز تهیه :

 ۴-۵ دانه پیاز را خوردریزه کرده بعد

همراه روغن سرخ کرده بعداَ گوشت انداخته

 سیر و نمک همرا ه خوب چرخ میدهیم.

سپس آب انداخته  برای ۱۵ الی‌ ۲۰ دقیقه

بخار میدهم. تا نرم شودبعد دیگ رااز روی

حرارت پایین کرده خوب چرخ میدهم.

پیاز کاملا حل شود. حالا باقی پیاز حلقه

 حلقه کرده بالای گوشت می‌‌اندزیم.

لیکن متوجه باشد که دیگ تان آبش خشک 

شده باشد بسیار کمی‌ آب داشته باشد .

چون  پیاز آب می اندازد.

بعد روی حرارت ملایم دیگ را قراربدهد

تا سر روغن بیاید و پیاز‌هم حل نشود.

حلقه  حلقه باقی بماند. فقط نرم شود وبس !

بعد مرچ سیاه و تخم گشنیز انداخته کباب

را در ظرف مدنظر کشیده رویش با برگ گشنیز

آراسته  صرف کنید.

 

+ نوشته شده در  89/02/12ساعت 4:53 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

  به زودی ....

 

 http://youtu.be/Ht7mK5dX0es

+ نوشته شده در  88/12/29ساعت 3:56 PM  توسط  فرشته کمال   | 

گوسفند کباب شده !

 

 یک رس گوسفند کباب شده ،افغان بوفی

 

+ نوشته شده در  88/11/12ساعت 10:0 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 

  

۱- سینه مرغ  و کچالو   نظر به تعداد  نفر

 من  از  ۵۰۰ گرام  سینه مرغ استفاده نمودم 

  ۲- ماست دو قاشق کلان

 ۳- روغن زیتون بقدر لازم

۴ - آب لیمو

۵- مرچ دلمه دو عدد دو رنگ

۶- نمک

۷- مرچ سیاه و مساله  کوری curry

۸ -  سیر و پیاز

۸- چوب های کباب

 

طرز اخته کردن سینه مرغ  ( فیله مرغ )

ابتدا سینه مرغ را شسته وبه اندازه ی یک بر یک انچ ریزه کنید  .

سپس  روغن زیتون ، مساله کوری ، پودر سیر و نمک را

علاوه نموده مواد را باهم مخلوط کنید .

 وبرای یک الی دو ساعت در جای سرد بگذارد . 

 

الف =  طرز اخته کردن کچالو :

حرارت داش را۲۰۰ درجه سانتی بگذارید .   و به اخته کردن

 کچالو ها آغاز کنید .

طوریکه ابتدا کچالو را پوست گرفته وبشوید .

سپس کچالو ها حلقه حلقه ریزه  کنید .روغن نمک و دو قاشق

 ماست ،  مساله  و مرچ  خوب مخلوط کنید  .

 برای طعم بیشتر مقدار آب لیمو را نیز اضاف کنید .

( بدون ماست نیز مزه دار میاید . )

پتنوس داش را کاغذ المونییم گرفته و کچالو را بچینید . یک عدد

 پیاز و چند حبه سیر را نیز بالای کچالو بگذارید .

 سینه مرغ و مرچ دلمه را به ترتیب داخل سیخ ها چوبی در

 کشیده طوریکه به تصویر مشاهده میکنید . 

کباب را به طبقه وسط  روی پنجره داش و کچالو ها را در طبقه

 پاینتر بگذارید درب داش را بسته کنید

 حین طبخ یک مرتبه کباب را پشت روی کنید . همین که کباب

پخته گردید . حرارات  طبقه ی بالایی داش را خموش کنید .

 وبگذارید آب کچالو را نیز خشک گردد .

کباب و کچالو را با سلاد سرویس کنید .

نوش جان !

 ب =  طرز اخته کردن کچالو :

کچالو را پوست گرفته بعد از شستن با کاغذ آشپزخانه خشک کنید .

سپس یک مقدارروغن زیتون یا روغن نباتی  رب رومی نمک و

 مساله را اضافه نموده مواد را با هم خوب مخلوط کنید .

 

کباب سینه مرغ

kabab murgh  تهیه فرشته سید

کباب نبچه ی داشی سینه مرغ تهیه فرشته سید

کباب سینه مرغ

 

 

نوت :

کچالو های پوست شفاف دارند . میتوانید با پوست بپزید .

اگر کچالو ها بزرگتر ریزه میکنید . اول کچالو را در بین داش بگذارید

 کمی نرم گردد . سپس  کباب سینه مرغ را  بگذارید .

 

 

+ نوشته شده در  88/09/30ساعت 5:35 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

غذای دلخواه ی اطفال نارنین

 مواد لازم

۱- یخنی مرغ

۲- روغن

۳- کچالو

۴- ترکاری

 طرز تهیه  ::

گوشت را از یخنی کشیده در بین چلو صاف بگذارید و آب اش بچکد .

سپس در بین دیگ ناسوز روغن ریخته و مرغ را طلایی بریان کنید .

کچالو را به شکل داخواه چپس کنید .

یخنی را در بین کاسه ها کشیده و مرغ بریان شده را با چپس و

 ترکاری آراسته  سرویس کنید .

 

 

 مرغ بریان و یخنی اش ، تهیه فرشته سید http://ferishtaseyid.blogfa.com/

 

 

+ نوشته شده در  88/09/23ساعت 8:14 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 

 Shami kebab

۱- گوشت سرخی گاو ،  گوساله  یا گوسفند  دو کیلو

۲- پیاز یک کیلو

۳- سیر دو سه حبه

۴- مرچ ،مرچ سیاه و نمک و تخم گشنیز بقدر لازم

و یا هم مساله هندی شامی کباب

۵- آرد  ،

در صورتیکه مواد خودش را نگیرید بمقدار کم !

۶- روغن

۷- کچالو

یا

۸- نخود 

9 / تخم دو عدد

 

طرز تهیه کباب شامی

گوشت سرخی را شسته به اندازه های مناسب توته نماید .

گوشت را با نمک ،  دو عدد پیاز و نخود درست  یخنی طبخ نماید

  یخنی باید مقداری زیاد آب از خود بجا نگذارید !

اگر از کچالو میخواهید

بعد از اینکه گوشت  قدری نرم شد با ناخن کنده شود  .

( گوشت بسیار نرم نشود !) کچالو را نیز یک تفت دهید . با آب

 یخنی و یا جداگانه آب پز نماید . مواظب باشید  کچالوهم بیشتر

 نرم نگردد !  آب یخنی را صاف کنید !

گوشت را با مواد متذکر بعد از سرد شدن با سیرو پیاز  باقی

مانده از ماشین گوشت رد کنید .  و گوشت را خوب مالش داده 

ادویه ها لازم  و تخم را علاوه کنید  . سپس  قدری از مواد مخلوط

شده را توسط  دست به اندازه ی تقربیا ۶ انچ طویل لوله نموده در

بین ظرف هموار بگذارید . تا تمام گوشت آماده گردد.

سپس روغن را داغ نموده لوله کباب ها رابه تدریج نظر به گنجایش

ظرف گلنار سرخ نماید .

لوله کباب ها را بعد از سرخ نمودن با نعناع و لیمو  آراسته برای

صرف نمودن سرویس نماید .

اشتهای خوب !

 


 

 نکته ـ حین آماده ساختن کباب دست خود را با آب تر کنید.
کباب ها با روغن  سرد سرخ نکنید.


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  88/07/13ساعت 8:59 PM  توسط  فرشته کمال   | 

   

 مواد لازم

 ۱ - گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرام

 ۲ - رومی تازه یک عدد

 ۳ - پیاز دو عدد متوسط

 ۴ - سیر دو حبه

 ۵ - مرچ سبز دو عدد

 ۶ - تخم یک بیضه

 ۷ - روغن بقدر لازم

 ۸ - شان چپلی کباب مساله ۵۰ گرام

 ۹ - آرد نخود سه قاشق کلان سه قاشق آرد سفید

۱۰- قسمت های سبز نوش پیاز

 اگر موجود باشد .

۱۱ - هر ترکاری را خوش دارید .

۱۲ - نان خشک

 

  طرز تهیه

گوشت  را چرخ کنید . در مرتبه دوم چرخ نمودن گوشت ، پیاز ، سیر

 ومرچ را نیز چرخ کنید. تخم ، رومی ریزه شده ،نمک ،مساله شان و

آرد را با قدر آب بالای گوشت چرخ شده اضافه نموده با هم مخلوط

کنید. و برای مدت یک ساعت بگذارید استراحت کنید .

سپس روغن را داغ نموده و از مواد تهیه شده را برداشته مدور هموار

کنید . آهسته بالای روغن داغ رها کنید . پشت و روی چپلی کباب را

سرخ نموده با سلاد و چاشنی که خوش دارید . آراسته  نوش جان کنید .

 

    چپلی کباب ، تهیه شده توسط فرشته سید . ماه مبارک رمضان برای وب غذا های افغانی   http://ferishtaseyid.blogfa.com/

    چپلی کباب ، تهیه شده توسط فرشاع سید

  مواد تهیه شده برای چپلی کباب توسط فرشته سید

 مواد تهیه شده برای چپلی کباب ، مواد تهیه شده را قبل از علاوه نمودن

مرچ و مساله یکمقدار برای اطفال نازنین جدا کنید .

  نوت

به طرز تهیه  چپلی کباب پاکستانی زنجفیل نیز شامل میباشد.

 

 

+ نوشته شده در  88/07/05ساعت 3:32 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

   آرد گرم

    Gram Flour

     

   De = Kichererbsenmehl

 

 

آرد نخود

 

+ نوشته شده در  88/06/22ساعت 1:54 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 چپلی کباب

مواد لازم 

۱ - گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرام

۲ - کچالو چهار عدد متوسط آب پز گردد .

۳ - آرد نخود

۴ - تخم گشنیز یک قاشق کلان

۵ - مرچ سبز

۶ - سیر سه حبه

۷ - نمک قدر لازم

۸ - روغن

۹ - ترکار

۱۰- نان خشک

۱۱ - مساله شان

۱۲ - پیاز اختیاری

 

 طرز تهیه

 کچالو آب پز کنید . پوست راکنده  با گوشت ، مرچ ، سیر چرخ کنید .

نمک مساله ، تخم گشنیز، آرد و آرد نخود را بالای آن

اضافه نموده مخلوط کنید .

مواد تهیه شده را برای نیم ساعت گذاشته سپس به اندازه های مناسب

 از آن برداشته به اندازه کف دست هموار کنید .

 هر دو طرف چپلی کباب داخل روغن سرخ نموده

در غوری چیده با سلاد آراسته نوش جان کنید .

 

 چپلی کباب تهیه فرشته سید

 

shan chapli kabab

مساله چپلی کباب شان !

 

+ نوشته شده در  88/06/16ساعت 10:16 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 لوله کباب 

 

۱- گوشت سرخی گاو ،  گوساله  یا گوسفند یک کیلو

۲- پیاز ۲۵۰ گرام

۳- سیر دو سه حبه

۴- مرچ سیاه و نمک و تخم گشنیز بقدر لازم

۵- آرد نخود

۶- روغن

۷- ترکاری

 

طرز تهیه لوله کباب

گوشت سرخی را شسته به اندازه های مناسب توته نماید .

گوشت را با نمک  و پیاز یخنی طبخ نماید .

 که یخنی باید مقداری زیاد آب از خود بجا نگذارید !

بعد از اینکه گوشت با ناخن گرفته شود . گوشت را از آب یخنی

گرفته بگذارید سرد گردد .

گوشت را با سیر و پیاز از  ماشین گوشت بکشید .

مواد آماده شده را با مقداری آرد نخود و اگر لازم داشت کمی

 از آب یخنی با مرچ و مساله قشنگ مخلوط نماید .

روغن را داغ نموده  دست را با آب تر نموده  مقداری از گوشت

آماده شده را برداشته لوله نموده داخل روغن بگذارید .

باید لوله کباب ها را به یک اندازه آماده نماید .

لوله کباب ها را بعد از سرخ نمودن با سلاد و ترکاری آراسته

نوش جان فرماید .

اشتهای خوب !

 

 

 

+ نوشته شده در  88/06/02ساعت 9:46 PM  توسط  فرشته کمال   | 

   

کباب تکه از گوشت فیل مرغ

 

   کباب تکه

 

+ نوشته شده در  87/11/24ساعت 8:23 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

      

 


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  87/11/22ساعت 8:44 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

کلید واژه ها دری و فارسی دنیای شعر و ادب

    تقدیم به شهلای عزیزم !

 

 

مواد لازم

۱- ۲۵۰  گرام گوشت  سرخی  گاو

۲- ۸ الی ۱۰ عدد تخم مرغ

۳- دو عدد پیاز متوسط

۴- چهار قاشق آرد نخود

۵- سه چهار حبه سیر

۶- نمک و روغن بقدر ضرورت

۷- تخم گشنیز  یک قاشق نان خوری

۸- مرچ تازه یا خشک

۹-  یک مقدار دالچینی اگر دوست دارید در غیر آن لازم نیست .

 

طرز تهیه نرگس کباب

ابتدا تخم ها در بین ظرف با آب سرد روی حرارت بگذارید   کاملا سخت گردد .

تخم را به حال خودش گذاشته شما پیازو سیر و گوشت را  کوفته ـ چرخ ) نماید 

 یک قاشق نان خوری تخم گشنیز نمک و چهار قاشق آرد نخود را با گوشت کوفته شده

خوب مخلوط نماید .

زمانیکه از سفت شدن تخم مطمین گردید ، تخم را از آب  جوش گرفته بگذارید  .

سرد شوند و یا آب سرد روش بی اندازید. پوست تخم را برطرف نموده  مطابق تصویر

اطراف آن را با گوشت بپوشانید !

در کرایی  کوچک قدری روغن بریزید . روغن بالاتر از نرگس ها باشد . همین سرخ نمودن

نرگس های تمام شده از وسط دو حصه نموده به شکل دل خواه تان با سلاد و ترکاری ها

آراسته به روی سفره بیاورید .

نوش جان و اشتهای خوب !

   نرگس کباب تهیه فرشته سید

 

  مراحل تهیه نرگس کباب

    اطراف تخم را قشنگ گوشت کوفته شده بپوشانید .کباب لاله یا نرگس کباب را با فرشته سید بیاموزید .

 

 

   آموزش نرگس کباب با فرشته سید ویب طرز تهیه غذا های افغانی نرگس کباب ها را داخل روغن زیاد بریان نماید . 

 

    narges kababنرگس کباب تهیه و تصویر برداری فرشته سید ویب طرزتهیه غذا های افغانی

 

   

 

نوت !

نرگس های را ترمیم نماید .

اگر جریان پختن کدام حصه ی نرگس های بدون گوشت خالی نمایان گردد . فورا نرگس را از

روغن گرفته  خالیگاه را با گوشت ترمیم نموده دوباره به همان جهت در بین روغن قرارش

دهید .

۲- من در پختن نرگس کباب از  مساله هندی شان مساله که مخصوص چپلی کباب است  

استفاده میکنم . شما هم میتوانید امتحان نماید . مواظب باشد شان مساله طعم  تند دارد !

 ۱۳۸۷/۱۰/۲۳

+ نوشته شده در  87/10/23ساعت 9:56 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 کباب کوبیده ....

 

 

+ نوشته شده در  87/09/23ساعت 9:47 PM  توسط  فرشته کمال   |