Gheza Afghani ، Afghan Food ، Afghanische Speisen
 

    به زودی انشالله

 

   طرز تهیه رس ملایی تهیه فرشته سید

  رس ملایی تهیه شده توسط فرشته سید

 

 

 

+ نوشته شده در  89/06/06ساعت 11:39 PM  توسط  فرشته کمال   | 



مواد لازم:

1 - شیر پر چرب ۱ لیتر

2 - دو پاکت پودر پودین (با طعم آناناس)

3 - خلال بادام و پسته برای‌ تزئین روی پودین

4 - رنگ زرد مواد خوراکی ۱/۳ قاشق چای خوری

5 - قالب دلخواه شما


طرز تهیه پودین طلایی

شیر سرد و پودر پودین را در ظرفی‌ با هم کاملا مخلوط نموده بعدا رنگ زرد را (با اندازه که رنگ مخلوط شیر تان طلایی گردد) با آن علاوه نمایید، بعدا مخلوط به دست آمده را بالای حرارت گذاشته متواتر شور دهید تا ته آن نگیرد و غلیظ گردد( حدود ۶-۷ دقیقه). حالا پودین را به قالب مورد نظر خود بریزید و بعد از آن که پودین کمی‌ سرد شد آن را در یخچال گذاشته تا کاملا سرد شود. زمانیکه پودین کاملا سرد شد ظرف مورد نظر تان را روی قالب گذاشته و با آهستگی پودین را با روی ظرف تان برگردانید و بعدا با پسته و خلال بادام پودین را تزئین کنید.

نوت: برای‌ آنکه پودین از قالب آسان جدا گردد، من در آغاز کارام قالب پودین را در یخچال مگذارم. 

ارسالی عزیزه جان محمدی 

ممنون عزیزم




تهیه عزیزه محمدی


+ نوشته شده در  89/05/31ساعت 2:19 PM  توسط  فرشته کمال   | 

فر نی آراسته شده با جیلی


تهیه عزیزه جان محمدی


+ نوشته شده در  89/05/31ساعت 2:11 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

  پودین

 

 

+ نوشته شده در  89/05/26ساعت 11:47 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

مواد لازم :


۱- ۲ لیتر شیر


۲- یک پیمانه  آرد


۳- نیم پیمانه  روغن


۴- بوره به قدری د‌ل خواه


۵- هیل ۱ قاشق چای خوری


۶- بادام ۲۰۰گرام


طرز تهیه :


اول روغن را داغ کرده بعد آرد را علاوه

کرده شور میدهیم تا آرد بریان شود نه

آنکه بسوزد بعد شیر را علاوه کرده زود

زود شور میدهیم تا دردک نشود.

(تمام مهارت پختن درهمینجاست تاخراب نشود .)

بعدا بوره ، هیل و بادام را علاوه کرده

با هم مخلوط میکنیم .


بعدا در بشقاب دل خوای خود کشیده بعد

از سرد شدن میتوانید نوش جان کنید .

ارسالی هوسی جان

سپاس عزیزم


 
نکته :
بادام رااول پاک شسته توسط کاغذآشپزخانه

خشک کرده  و آن را در میکسر میکس کرده

بعدا  در شیر علاوه میکنیم .


 

+ نوشته شده در  89/04/29ساعت 9:19 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

سلام عزیزانم :

طرز تهیه پودینگ ( pudding ) به شکل

آفتابپرست همه کار مشکل نیست .

همه زیبایش مربوط برمیگردد به رنگ و

قالب زیبایش !

هرنوع پودر پودین مورد استفاده میکنند

در طرز تهیه اش در عقب پاکت نوشته است .

 شما صرف مقدر شیر ۵۰ ملی لیتر کمتر

بی اندازید !

بخاطر برجسته شدن هسته آفتابپرست از

 دسر ها دیگر تهیه نموده اید.

استفاده کنید .

گنجایش مقدار پودین در بین قالب راابتدا

با آب تعیین کنید .

سپس همان مقدار پودین تهیه و داخل قالب

ریخته و برای چند ساعت در مکان سرد

 بگذارید !

 

 پودین و جیلی

طرز تهیه جیلی قبلا پست گردیده مطابق آن

جیلی را تهیه و در قالب ها بی اندازید.

و یا هم در طرف چهارکنج هموار به عمق

دو سانتی الی سه سانتی ریخته و بعد از

سرد شدن توسط کارد مانند توته یخ برش

و مورد استفاده قرار دهید .

 پودین آفتابپرست ،

 

 

 

کیک شکل آفتابپرست !

 

 

 قالب آفتابپرست :

البته شما از نوع سیلیکون برای کیک واز

نوع تفلون (آهنی ) برای دسر هااستفاده

کنید .

 

 

پودر پودین  در آلمان برای روشن شدن رنگش

یکمقدار کم رنگ غذایی زرد علاوه کنید .

 

 

+ نوشته شده در  89/01/26ساعت 11:40 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 

 دسر

 تزیین دسر ها با کینو و انگور  

 

+ نوشته شده در  89/01/25ساعت 0:2 AM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 فرنی دورنگه تهیه فرشته سید

  فرنی و جیلی تهیه فرشته سید

 فرنی

 

+ نوشته شده در  88/10/20ساعت 1:9 AM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 مواد لازم

۱- شیر یک لیتر

۲- وانیل  پودینگ دو پاکت

در افغانستان از کاسترد  استفاده کنید .

۳- بوره بقدر لازم

۴- عرق گلاب دو قاشق کلان

۵- سندی  جیلی

در افغانستان تک جیلی های بازاری  استفاده کنید .

 ۶- رنگ غذایی ارغوانی و زرد روشن  نوع هندی اند

 

طرز تهیه :

شیر را در بین دیگ ریخته و مقدار پنچ قاشق را بر دارید . به عوض

 دو قاشق عرق گلاب را علاوه کنید !

بوره ، شیر و پودر پودینگ  رابا هم  مخلوط کنید .

سپس آن را به دو حصه نامساوی تقسیم کنید .

برای تهیه پودینگ دو رنگ ، شیر نسبتا کم بود آن را برای طبقه ی

بالایی انتخاب و گلابی رنگ ساختم .  و مقدار بیشتر شیر را برای

طبقه  دومی گذاشته و رنگ زرد علاوه نمودم  .

هر دوظرف را همزمان بالای حرارت بگذارید . البته مقدارشیر

 بیشتر را حرارت تند تر و مقدار کم را با حرارت حفیف ....

و پودینگ آماده بسازید .

قالب را با آب سرد تر نموده پودینگ گلابی را داخل قالب کیک

 ریخته کمی حرکت دهید جابجا گردد .

سپس پودینگ زرد را بالایش ریخته و برای چند ساعت در جای

سرد بگذارید .

حین سرویس پودینگ را چند دقیقه قبل از یخچال بیرون کنید .

قالب را با آب تر کنید . پودینگ را با احتیاط از  قالب به وسیله دور

 دادن جدا نموده و ظرف مد نظر را بالای قالب گذاشته با حرکت

 سریع پودینگ را بر ظرف برگردانید . با جیلی تزیین نموده و سرو

 نماید.

گوارای وجود !

 

    پودینگ دورنگه ، تهیه فرشته سید

    پودین دورنگه

     شکل سرو کردن پودینگ دورنگه ، تهیه فرشته سید

  طرز سرویس نمودن پودین دو رنگ !

 

Sunday Jelly

نوع جیلی چینای ایست . خیلی خوشمزه یا طعم میوه ها و معطر

مدتها نگهداریش دراز مدت است .

برای مهمانی های عاجل خیلی بدرد بخور است .

 

 

 

     

 وانیل پودینگ

 

+ نوشته شده در  88/10/18ساعت 3:22 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

  Budin، Buding

   مواد لازم

  ۱ - یک ونیم لیتر شیر چربی دار

   ( من از شیر ۳،۵ ٪ استفاده نمودم )

  ۲ - ۲۶۰ گرام پودر پودین (  دو پاکت ) با طعم توت زمینی

  ۳ - خلال پسته و بادام بقدر لازم

  ۴- یک قاشق کلان پودر ناریال

  ۵- رنگ سرخ مواد خوراکی با نوک قاشق !!

  ۶- قالب کیک  شما به تصویر مشاهده میکند .

 

طرز تهیه

شیر سرد در در بین بادیه ریخته پودر پودین را بالای آن علاوه

 کنید . مواد را با هم مخلوط کنید . سپس با اضافه نمودن مقدار

 کم ، رنگ مواد خوراکه رنگ دلخواه خویش را تعیین کنید .

بادیه را روی حرارت گذاشته متواتر شور دهید . مدت زمان تهیه

پودین ۵ الی ۶ دقیقه میباشد . همین پودین غلیظ گردید .

قالب را با آب سرد آبکش نموده پودین را داخل آن بریزید .

برای چند ساعت در جای سرد بگذارید که پودین سرد گردیده و بسته

شود . قبل از آراستن پودین را چند دقیقه قبل از یخچال بیرون

نموده   با دور دادن قالب بکوشید پودین را  جدا کنید . 

 هنگام سرویس  نمودن دسر ، ظرف مورد نظر را بالای قالب

گذاشته با احتیاط پودینگ  تغیر جا دهید .

 دور ا دور پودین را با خلال آراسته پودر ناریال یا  کـریـم را تهـیـه

 و در حـصـه وسـط ریخـته پـودیـن را پس از غـذا نوش جان کنید .

 

 پودین ، ( پودینگ  )تهیه شده توسط فرشته سید

 نوت

پودین را من برای دعوت ظهر در نظر داشتم شب تهیه نمودم بودم .

و همچنان پودر پودین را از مغازه های ترکی خریداری کرده ام .

 

 

+ نوشته شده در  88/08/04ساعت 5:57 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

دسر دلخواه اطفال ! 

Götterspeise waldmeister

 مواد لازم

۱ - سه پاکت جیلی  ( ۳۵،۷ گرام )

۲ - ۱۵ قاشق کلان بوره ، شکر

۳ - کمتر از یک ونیم لیتر آب

من ۱۲۰۰ ملی لیتر آب استفاده نمودم .

۴ - کاکوی میده من از دو رنگ استفاده نمودم .

۵ - فروم پودین (۲۵ سانتی باشد .) و قالب یخ

 

طرز تهیه :

ابتدا مناصفه آب مذکور را در بین دیگ ریخته و  پودر جیلی و بوره

 (شکر ) را با آن مخلوط نموده  دیگ را روی حرارت بگذارید.  

و مواد مذکور را شور دهید تا کاملا حل گردد . ولی آب بجوش نیاید .

سپس متباقی آب سرد را بالای اش ریخته بعد از شور دادن مواد

مذکوررا در بین قالب هایکه  قبلا با آب سرد تر شده باشند بریزید.

 قالب پودیم و قالب یخ

جیلی ریخته شده در قالب ها را بعد از کمی سرد شدن در یخچال و

 یا جای سرد ، برای چند ساعت بگذارید .

من برای مدت ۱۶ ساعت در یخچال گذاشتم .

یعنی شب تهیه و برای فردا سرو کردم اش ..

سپس قالب را از یخچال بیرون کرده بگذارید با حرارت محیط توافق

حاصل نماید .

سپس جیلی را یک مرتبه با آب سرد آبکش کنید . و دسته قاشق دورا

دور جیلی را از قالب جدا کنید . سپس قالب را اینطرف و انطرف دور

 دهید .همین که از جدا شدن جیلی از قالب  مطمین شدید .

 ظرف مدنظر را روی قالب گذاشته سپس قالب را عقب دور دهید .

اطراف جیلی را با میده گی کاکو آراسته و همچنان جیلی را از قالب

 یخ را هم با سرد شرد تر نموده  به احتیاط بیرون آورده به جای

مناسب  ظرف بگذارید .

چون این مقدار جیلی خیلی زیاد است . شما میتوانید این فروم را 

در روز تولدی دلبندان عزیز خویش تهیه وسالگره نورچشمی های

 تان را به وجه احسن تجلیل نماید .

جیلی تهیه فرشته سید

 جیلی روز تولدی اطفال ، آرسته شده با شکولات و کاکوی سفید تهیه فرشته سید .

 


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  88/07/17ساعت 1:35 AM  توسط  فرشته کمال   | 

 

مودا لازم

پنیر ricotte chees  را با بوره و چارمغز یک جا نموده در بین

 ظرف گذاشته روی ان را زر روق میگیریم. و به حرارت ۱۸۰ درجه

در بین داش میگذاریم. برای مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه  و یک گیلاس

 شلاگ زانی  schlag sahne را با بوره مخلوط نموده به حرارت

کم بالای حرارت میگذاریم. که غلیظ گردد.

پنیر آماده شده را از داش گرفته لوز لوز برش نموده زانی آماده شده

را بالای آن انداخته  به رویش کمی هیل و خلال پسته میریزیم.

وقتی کاملا سرد گردد نوش جان میکنیم.

برنامه زن و زنده گی

 

   

 شلاگ زانی   شیر غلیظ ۳۰ فیصد چربی را داراست  .

 

 

+ نوشته شده در  88/06/15ساعت 0:51 AM  توسط  فرشته کمال   | 

 

دسر کاسترد وجیلی  ، ژله

مواد لازم 

۱- شیرتازه  سه گیلاس

۲- بوره ، شکر

۳- جیلی یک بسته 

من از رنگ سرخ استفاده کردم .

۴- کاسترد پنج قاشق کلان

 ۵- بادام ، بادام پوست گرفته از وسط دو حصه گردد .

۶- خلال پسته 

۷- چارمغز سه الی چهار عدد

 

طرز تهیه

۱-  جیلی

( یک بسته جیلی را با یک گیلاس آب  گرم  و بوره حل نموده یک

گیلاس آب سرد بالایش ریخته داخل فروم بریزید بگذارید سرد گردد )

۲-  سه گیلاس شیر را با بوره حل نموده روی حرارت بگذارید .

مقداری ۵ قاشق  کلان کاسترد را ۵ قاشق شیر سرد حل نموده همینکه

 شیر به خوش آمد کاسترد حل شده را آهسته آهسته علاوه نموده فوراً

 شور دهید .

بعد از دو سه دقیقه که خودش را گرفت کاسترد را داخل ظرف ریخته

بگذارید سرد گردد .

 بعداً رویش را با پسته و بادام آراسته نوش  جان نماید

 

    دیسرت کاسترد و جیلی تهیه فرشته سید

    کسترد و جیلی آراسته شده با خلال پسته و بادام تهیه فرشته سید

طوریکه به تصویر میبیند این شکل مخصوص منست . دیسرت ها به

دو منزله مانند کیک تهیه میدارم .

جهت تهیه اینوع دسر ابتدا ظرف کوچک وزن بشقاب را برداشته

بتواند در وسط غوری گذاشته و کاسترد تهیه شده را اطراف آن

بریزید.

 

+ نوشته شده در  88/06/06ساعت 5:25 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 سوغاتی سفر

  فرنی و جیلی تهیه شده توسط خواهرم نازنینم . کابل افغانستان

  فرنی و جیلی تهیه خواهر نازم در کابل تصویر بردار فرشته سید

 

+ نوشته شده در  88/03/04ساعت 9:10 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 

 custard strawberry

 مواد مورد ضرورت

۱-  آب دو گیلاس 

۲-  کسترد توت زمینی چهار قاشق کلان

۳-  شکر مطابق میل شما

۴-  میوه ، یا کریم * خامه زده شده

 

طرز تهیه

ابتدا دوگیلاس با مقداری  و شک وعرق گلاب رمخلوط و روی

 حرارت بگذارید .

همینکه  آ ب به جوش آمد . کاسترد حل شده با آب سرد را علاوه

نموده فوراًمتواتر با ملاقه  شور دهید طی دیگ نگیرید .

برای دو سه دقیقه بگذارید مانند فرنی غليظ گردد  .

مواد تهیه شده را به فروم  یا ظرف دلخواه ریخته بگذارید  .

سرد گردد . روی آن را با میوه های هم رنگ دیسرت با استفاده از

کریم یا هر میوه مورد پسند شماست آراسته نوش جان نماید .

 اشتهای خوب !!

     ماغوت تهیه فرشته سید

   

  

    

      custard powder strawberry

 نوت

برای هر یک گیلاس آب بیشتر از یک قاشق کلان پودر کاسترد لازم

داریم .

 

+ نوشته شده در  88/01/19ساعت 12:14 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 

 مواد لازم

۱-  شیر چهار گیلاس

۲-  کارن فلور   Corn Flour     پنج قاشق کلان

 ( نشایسته جواری  و به آلمانی   Maizena Speisestärke )

۳-  بوره ،شکر  مطابق میل شما

۴-  عرق گلاب یا هیل

۵-  میوه ، پودر یا خلال پسته

۶-  رنگ مورد نظر شما

 

طرز تهیه  فرنی

۱-  سه گیلاس شیر راعرق گلاب و مقداری بوره که میخواهید در

 بین دیک انداخته و بالای حرارت  بگذارید. به جوش بیاید 

پنج  قاشق کلان کارن فلور را در بین یک گیلاس باقی مانده یک

شیرحل نماید . و بالای شیر به جوش آمده علاوه نماید .

مواظب باشید زیر دیگ شیر نسوزد !

آهسته آهسته شیر را شور دهید تا بسته شود .

همین که به جوش آمد فرنی را از حرارت دور نموده بعد از ۲

 دقیقه مقداری زیاد فرنی را در بین ظرف مورد نظر انداخته از

 جایش حرکت ندهید.

 

۲- مطابق قالب مد نظر گرفته اید . فرنی را طی دیگ  نگهداشته

مقداری دوقاشق شیر سرد را با اندازه ی نوک کارد رنگ و نیم قاشق

کارن فلور مخلوط نموده بالای فرنی باقی مانده طی دیگ علاوه

نماید . برای دو دقیقه روی حرارت گذاشته خوب مخلوط نماید.

قالب را با آب سرد آبکش نموده فرنی را داخل آن بریزید.

بعد از آن که فرنی کاملا سرد گردید . فرنی را قالبی به احتیاط از

قالب دور نموده  در وسط غوری بگذارید . اطراف آن را با میوه

یا پودر پسته آراسته نوش جان نماید .

  

 

 Maizena Speisestärke

نشایسته جواری در آلمان برای تهیه فرنی و دیسرت ها

  

 فرنی تهیه  فرشته سید

 

    نوت

اگر از هیل استفاده میکنید . هیل کوبیده شده را با پودر پسته یکجا

نموده روی فرنی پاش دهید .

 

+ نوشته شده در  88/01/14ساعت 6:29 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 custard strawberry

 مواد مورد ضرورت

۱-  شیر

۲-  کسترد توت زمینی

۳-  شکر مطابق میل شما

۴-  میوه ، یا کریم * خامه زده شده

 

طرز تهیه

ابتدا مقداری شیر با مقداری  و شکرمخلوط و روی حرارت بگذارید .

هریک قاشق کلان پودر کاسترد را با یک قاشق شیر سرد حل نماید.

همینکه شیر به جوش آمد . کاسترد حل شده را علاوه نموده فوراً

متواتر با ملاقه  شور دهید طی دیگ نگیرید .

برای دو سه دقیقه بگذارید مانند فرنی غليظ گردد  .

مواد تهیه شده را به فروم  یا ظرف دلخواه ریخته بگذارید  .

سرد گردد . روی آن را با میوه های هم رنگ دیسرت با استفاده از

کریم یا هر میوه مورد پسند شماست آراسته نوش جان نماید .

 اشتهای خوب !!

 

    دیسرت توت زمینی تهیه فرشته سید

   دیسرت توت زمینی آراسته شده با کیله تهیه فرشته سید

    

      custard powder strawberry

 نوت

برای هر یک ګیلاس آب بیشتر از یک قاشق کلان پودر کاسترد لازم

داریم .

 

+ نوشته شده در  87/12/18ساعت 3:24 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

مواد مورد ضرورت

۱-  کارن فلور (نشایسته جواری * ذرات )

۲-  آب

۳-  بوره ،شکر

۴-  خلال پسته بادام

۵-  دارچینی

۶-  زعفران یا رنگ شیرین یا هر رنگ می پسندید .

۷-  عرق گلاب یا هیل

 

طرز تهیه

ابتدا آب بوره و عرق گلاب را و رنگ شیرین با هم مخلوط نموده روی حرارت بگذارید .

مقداری کارن فلور را با آب سرد حل نموده بعدا از اینکه آب به جوش آمد بالای آن ریخته

بگذارید نسبتاً غلیظ گردد .

خلال آماده شده را بالای ماغوت ریخته بعد از شور دادن به ظرف  دلخواه ریخته بگذارید .

سرد گردد . روی آن را با دارچینی ، کریم. میوه ...  آراسته نوش جان نماید

 

 

 

+ نوشته شده در  87/12/14ساعت 3:15 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

ماغوت

دوستان گلم اینکه تاریخچه ی ماغوت از کجا آغاز میگردد . معلومات ندارم .اما این دیسرت

از مدتها قبل به افغانستان عزیز به محفل های رسمی در هوتلها تهیه و مورد استفاده قرار

میگیرید . من اینجا طرز تهیه ماغوت را برای شما عزیزان مینگارم تا باشد

راحت به دعوت ها در منزل خویش نیز تهیه نماید .

ماغوت مانند پودین اما بدون شیر صرف با آب تهیه میگردد . مواد برای تهیه ماغوت لازم

داریم قرار ذیل است .

 آب  ، شکر ، کارن فلور ( نشایسته جواری ، ذرات  ) یا پودرکسترد custard powder  ؟

 ، عرق گلاب ، خلال پسته وبادام  و رنگهای مواد خوراکی هر رنگ را شما میپسندید .

طوری در به تصویر میبینید من ماغوت سه رنگه را از پودر کاسترد  کیله (custard

powder Banana) و توت زمینی (custard powder strawberry)  با استفاده

از رنگ سبز تهیه نمودم .

ماغوت با استفاده از پودر کاسترد خوشمزه تر میاید . اگر شما از کارن فلور استفاده میکنید .

با استفاده از آب میوه ماغوت لذیذ تهیه نماید .

    RAFHAN Custard Powder Banana

custard powder Banana

 

 Rafhan Custard Powder Strawberry 300g

custard powder strawberry

  PREEMA Green Food Colour Powder Speisefarbe Grün

Preema Speisefarben Pulver grün

رنگ سبز برای مواد خوراکی

 

مواد لازم برا ی تهیه ماغوت

۱- دو گیلاس آب

۲- کسترد سه الی چهار قاشق کلان

۳- شکر مطابق میل شما

(ماغوت را بسیار شیرین تهیه نمیکنند )

۴- خلال پسته و بادام

(اگر خلال را با ماغوت هنگام تیهه  علاوه میدارید برای زینت رویش

از  دارچینی و یا کریم *خامه ی زده شده هم استفاده میتوانید )

۵- عرق گلاب

 

طرز تهیه

ابتدا دو گیلاس آب با مقداری عرق گلاب و شکرمخلوط و روی حرارت بگذارید .

سه الی چهار قاشق کاسترد را با سه قاشق آب سرد مخلوط نموده بعد اینکه آب به غلیان آمد

علاوه نماید . با ملاقه متواتر شور دهید ته دیگ نگیرید . برای دو سه دقیقه بگذارید مانند

فرنی غليظ گردد  . مواد تهیه شده را به فروم ریخته بگذارید سرد گردد !

برای تهیه ماغوت چند رنگ بدینسان ماغوت را تهیه داخل فروم ریخته و جای برای رنگهای

دیگر داخل فروم خالی بگذارید .

همین ماغوت سخت گردد . رنگ دیگر آن را تهیه و بگذارید قدری سرد گردد بعدا‌ً داخل فروم

ریخته زمانیکه کاملا سرد گردد .

ماغوت را به ظرف  زینتی دلخواه ریخته با خلال پسته و بادام آراسته نماید .

من رنگ یشمی را کسترد کیله تهیه نمودم زمانیکه سرد گردد . دوباره کسترد کیله را با

استفاده از رنگ سبز روشنتر ساختم و داخل فروم ریختم .

رنگ گلابی را از کسترد توت زمینی تهیه نمودم قالب مورد استفاده ام کوچک بود رنگ

سومی را در قالب جدا تهیه نمودم شما میتواند با استفاده از قالب بزرگ هر سه رنگ داخل

 یک فروم جا دهید .

 

    ماغوت دورنگه  تهیه فرشته سید

   

 نوت

برای تهیه ماغوت از آب میوه نیز استفاده میتوانید .

 (آب میوه های با حرارات خاصیت خود را از دست ندهند )

 

+ نوشته شده در  87/12/12ساعت 5:23 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

  custard  banabna

مواد مورد ضرورت

۱-  شیر

۲-  کسترد کیله

۳-  شکر مطابق میل شما

۴- هاریبو ، پاستیل به قدری لازم 

(من از پاستیل توت زمینی استفاده نمودم .)

 

طرز تهیه

ابتدا مقداری شیر با مقداری  و شکرمخلوط و روی حرارت بگذارید . هریک قاشق کلان

پودر کاسترد را با یک قاشق شیر سرد حل نماید.

همینکه شیر به جوش آمد کاسترد حل شده را علاوه نموده فوراً متواتر با ملاقه  شور دهید.

 ته دیگ نگیرید . برای دو سه دقیقه بگذارید مانند فرنی غليظ گردد  .

مواد تهیه شده را به فروم  یا ظرف دلخواه ریخته بگذارید سرد گردد !

من برای آراستن روی دیسرت از هاریبو استفاده نمودم .

اینوع دیسرت خیلی ها مورد علاقه اطفال میباشد . شما تهیه و تزیین اینوع دیسرت در

محفل های روز تولدی اطفال  نازنین تان و دوستان کوچک او را میتوانید خوش نگهدارید .

 

 دیسرت کاسترد  تهیه فرشته سید

 دیسرت کاسترد تهیه فرشته سید

 custard  banabna

کاسترد کیله

 

+ نوشته شده در  87/12/08ساعت 5:55 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 دیسرت برای روز تولدی اطفال  

 

مواد مورد ضرورت

۱-  شیر

۲-  کسترد

(من ازکاسترد توت زمینی و کیله استفاده نمودم )

۳-  شکر مطابق میل شما

۴-  هاریبو ، پاستیل به قدری لازم 

(من از Sour Snup Apple و Trolli Walderdbeeren پاستیل  توت زمینی و هاریبو

رشته یی استفاده نمودم .)

 

 طرز تهیه

ابتدا مقداری شیر با مقداری  و شکرمخلوط و روی حرارت بگذارید . هریک قاشق کلان پودر

 کاسترد را با یک قاشق شیر سرد حل نماید. همینکه شیر به جوش آمد . کاسترد حل شده را

علاوه نموده فوراً متواتر با ملاقه  شور دهید  ته دیگ نگیرید .

برای دو سه دقیقه بگذارید مانند فرنی غليظ گردد  .

مواد تهیه شده را به فروم  یا ظرف دلخواه و یا ظرف مخصوص  اطفال ریخته بگذارید سرد

گردد ! اطفال نازنین همیش  نسبت به بادام و پسته بیشترهاریبو پاستیل را  مورد علاقه خود

شان را خوش دارند . شما میتوانید روی دیسرت را با هاریبو تزئين نماید .

اینوع دیسرت خیلی ها مورد علاقه اطفال میباشد .

در محفل های روز تولدی اطفال نازنین تان و دوستان کوچک او را  با این روش شاد و

 خرسند نگهدارید .

 

   

     دیسرت کاسترد با طمع توت زمینی تهیه فرشته سید

            custard powder strawberry

 

    دیسرت کاسترد  تهیه فرشته سید

    دیسرت کاسترد تهیه فرشته سید

    custard powder banabna

     کاسترد کیله

 

 

    Trolli Walderdbeeren

     Detailbildansicht

 

  Sour Snup Apple

  هاریبو با مزه سیب سبز

 نوت

برای هر یک گیلاس آب بیشتر از یک قاشق کلان پودر کاسترد لازم  داریم .

 

+ نوشته شده در  87/12/06ساعت 6:1 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

  

 کاسترد کیله custard powder banabna

مواد مورد ضرورت

۱- شیر

۲- کستردکیله

۳- شکر مطابق میل شما

۴- کیله و توت زمینی به قدری لازم

 

طرز تهیه کسترد کیله

ابتدا مقداری شیر با مقداری  و شکرمخلوط و روی حرارت بگذارید .

هریک قاشق کلان پودر کاسترد را با یک قاشق شیر سرد حل نماید.

همینکه شیر به جوش آمد . کاسترد حل شده را علاوه نموده فوراً

متواتر با ملاقه  شور دهید طی دیگ نگیرید .

برای دو سه دقیقه بگذارید مانند فرنی غليظ گردد  .

مواد تهیه شده را به فروم  یا ظرف دلخواه ریخته بگذارید سرد گردد !

من برای آراستن روی دیسرت توت زمینی و کیله استفاده نمودم .

 

 دیسرت کاسترد با توت زمینی  و کیله تهیه فرشته سید

  کسترد توت زمینی و کیله تهیه فرشته سید

 دیسرت کاسترد توت زمینی و کیله تهیه فرشته سید

پاسخ دوستان

کاسترد را میتوانید از همه فروشگاه های مواد غذایی هندی و

پاکستانی بدست بیاورید .

 

 ۱۳۸۷-۱۲-۰۶

+ نوشته شده در  87/12/06ساعت 5:50 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

مواد لازم

۱-  جیلی یک بسته هر رنگ خوش دارید .

۲- ۵۰۰ میلی لیتر آب

۴- ۱۰۰ گرام بوره مساوی میشود به هشت قاشق کلان

 

طرز تهیه

۵۰۰ میلی لیتر آب را با بوره یکجا نموده روی حرارت بگذارید . و شور دهید تا خوب حل

گردد . مواظب باشید آب جوش نشود !! قالب را را با آب تر نموده مواد تهیه شده را داخل آن

بریزید . بعد از اینکه سرد گردید میوه را طی آن چیده و حد اقل ۵ ساعت بگذارید سرد گردد .

هنگام جدا نمودن جیلی قالب را با آب سرد داخل نماید .

جیلی را با ظرف مورد نظر قرار داده با میوه هم رنګ جیلی آراسته نوش جان نماید .

 

        جیلی میوه تهیه فرشته سید

                     

        

            

جیلی لیمو             جیلی توت وحشی    

نکته !

من از این نوع جیلی استفاده میکنم . شما به طرز تهیه جیلی لطفا

عقب قوطی ان را مطالعه و جیلی را تهیه نماید .

              

توت وحشی

 

+ نوشته شده در  87/12/06ساعت 5:18 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

کاسترد ؟

 Custard

 دوستان عزیزم شما  تصاویر دیسرت کاسترد را به طریق که  مخصوص منست  مشاهد

میکنید .از این شیوه میتوانید شما هم به دعوت ها خویش استفاده نماید .

مقداری دیسرت زیاد جای کم را اشغال نماید .

ما میتوانیم دیسرت  فرنی ، پودین ، ماغوت و جیلی به شکل زیبا سرویس نمایم .

این روش در مهمانی ها خیلی مفید بود و صرف روی میز غذا شما جای یک غوری را

میگیرید . دیسرت ها را میتوانید حتی با استفاده از ظرف هم شکل با گذاشتن یک کاسه دهن

فراغ غوری  ها از همدیگر خوردتر باشند . بالای هم قرار داده  دیسرت ها را  به چندین

 منزل تزیین نماید . همچنان دیسرت دومی را میتوانید در بشقاب وسطی نیز قرار داده

بی آراید . بدین طریق شما میتوانید چندین نوع دیسرت را به دعوت های خویش تهیه نموده

شکل چند منزل سرویس نماید . امکانات دیگر نیز موجود است .

سلاد میوه ها در داخل ظرف کوچک بی اندازید . و یا هم با روشن نمودن شمع کوچک

 خوشبوی در بین آب یک شام قشنگ عاشقانه داشته باشید .

 

 

   دیسرت کاسترد تهیه فرشته سید

   دیسر کاسترد و ماغوت دورنگه  آراسته شده با پسته وبادام تهیه فرشته سید

 

   دیسرت تهیه فرشته سید

   دیسرت کسترد و ماغوت تهیه فرشته سید

  دیسرت کاسترد ؛ جیلی و ماغوت تهیه فرشته سید

    

 

+ نوشته شده در  87/12/05ساعت 1:23 AM  توسط  فرشته کمال   | 

 

      

 

+ نوشته شده در  87/12/05ساعت 1:15 AM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 فرنی و جیلی

 مواد لازم

۱- شیر سه گیلاس

۲- کارن فلور   Corn Flour    چهارقاشق کلان

 ( نشایسته جواری  و به آلمانی   Maizena Speisestärke )

۳- بوره ،شکر  مطابق میل شما

۴- جیلی از هر رنګ خوش دارید .

(جیلی را با آب ګرم  طوریکه در عقب پاکت ذکر شده تهیه نماید)

 ۵- عرق ګلاب یا هیل

 

طرز تهیه  فرنی

 

طرز تهیه

۱- دو گیلاس شیر رابا مقداری بوره که میخواهید در در بین دیگ انداخته و بالای حرارت 

بگذارید. به جوش بیاید چهار قاشق کلان کارن فلور را در بین یک گیلاس باقی مانده ی شیر

 حل نماید . و بالای شیر به جوش آمده علاوه نماید . مواظب باشید زیر دیگ شیر نسوزد !

آهسته اهسته شیر را شور دهید تا بسته شود .

همین که به جوش آمد فرنی را از حرارت دور نموده بعد از ۲دقیقه در بین ظرف مورد نظر

انداخته از جایش حرکت ندهید.

بعد از آن که فرنی کاملا سرد گردید . جیلی را توسط قالب ها شکل داده به طور میخواهید .

روی فرنی قرار دهید.

 

 

      فرنی آراسته شده با  جیلی * ژله  تهیه فرشته سید

     فرنی و جیلی تهیه فرشته سید

     فرنی و جیلی تهیه فرشته سید

     فرنی و جیلی تهی فرشته سید

  

 Maizena Speisestärke

نشایسته جواری در آلمان برای تهیه فرنی و دیسرت ها

  

+ نوشته شده در  87/11/02ساعت 9:46 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

فرنی آراسته شده با جیلی

 

  ferni آموزش دیسرت ها با  فرشته سید

 


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  87/10/12ساعت 10:29 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

دیسرت ها سه رنگی

    دیسرت / پس غذا های های سه رنګی برای محفل خوشی شما

   دیسرت ها /پس غذا های

 

+ نوشته شده در  87/10/10ساعت 1:31 AM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 فرنی  نشایسته

 

 مواد لازم

۱- شیرگاوی ۲.۵ گیلاس

۲- بوره به اندازه ی دلخواه شما

۳- پسته

۴- نیم قاشق چای خوری هیل

۵- ناشایسته ۲.۵ قاشق

طرز تهیه

۱- دو گیلاس شیر را در در بین دیک انداخته و بالای حرارت 

بگذارید.

بوره به اندازه ی که شیرین میخواهید بالای شیر علاوه نموده

بگذارید شیر به جوش بیاید.

 دونیم قاشق کلان نشایسته را در بین نیم گیلاس باقی مانده ی شیر

 حل نماید . و بالای شیر به جوش آمده علاوه نماید . مواظب

باشید زیر دیگ شیر نسوزد !

آهسته اهسته شیر را شور دهید تا بسته شود .

همین که به جوش آمد فرنی را از حرارت دور نموده بعد از ۲

 دقیقه در بین ظرف مورد نظر انداخته از جایش حرکت ندهید.

بعد از آن که فرنی کاملا سرد گردید . پسته پودر شده و هیل را به

روی آن به هر شکل که میخواهید پاش دهید .

 

 فاین اشپایزه اشترکه )

  

 Stärke نشایسته

 

    

     فرنی نشایسته تهیه فرشته سید

 

+ نوشته شده در  87/10/07ساعت 3:19 PM  توسط  فرشته کمال   | 

 

فرنی  با طعم میوه های تازه فصلی

فرنی را با میوه ما نیز میتوان شکل و لذت بخشید .

این مرتبه فرنی را با کیله  شکل میدهیم .

بعد از این فرنی سرد گردید . همان ساعت فرنی میخواستید

نوش جان نماید باید کیله را توته نموده برویش قرار به طوری

دلخواه ی تان بچینید .

با گذشت وقت زیاد کیله سیاه میشود .

 

مواد لازم

۱- شیرگاوی ۲.۵ گیلاس

۲- بوره به اندازه ی دلخواه شما

۳- پسته

۴- نیم قاشق چای خوری هیل

۵- کارن فلور سه قاشق کلان

 

طرز تهیه

دو گیلاس شیر را در در بین دیک انداخته و بالای حرارت بگذارید.

بوره به اندازه ی که شیرین میخواهید بالای شیر علاوه نموده

بگذارید شیر به جوش بیاید.

 دونیم قاشق کارن فلور (نشایسته جواری) را در بین نیم گیلاس باقی

 مانده ی شیر حل نماید . و بالای شیر به جوش آمده علاوه نماید .

مواظب باشید زیر دیگ شیر نسوزد !

آهسته آهسته شیر را شور دهید تا بسته شود .

همین که به جوش آمد فرنی را از حرارت دور نموده بعد از ۲ دقیقه

در بین ظرف مورد نظر انداخته از جایش حرکت ندهید.

بعد از آن که فرنی کاملا سرد گردید . پسته پودر شده و هیل را به

روی آن به هر شکل که میخواهید پاش دهید .

    فرنی با طعم میوه های فصلی تهیه و آموزش با فرشته سید

     

 

+ نوشته شده در  87/09/25ساعت 3:38 AM  توسط  فرشته کمال   | 

 

 فرنی تهیه توسط شغله جان

 

+ نوشته شده در  87/06/04ساعت 9:14 PM  توسط  فرشته کمال   |