Gheza Afghani ، Afghan Food ، Afghanische Speisen
 

مواد لازم

۱-   گوشت گوسفند یک کیلو

(ران  ، کمر،  دست )

۲- پياز سفید اندازه متوسط دوکیلو الی دونیم کیلو

۳- روغن بقدر لازم

۴- مرچ سیاه

۵- نان خاصه گرم  

۶- ۱۰۰ گرام  دنبه بهتر است .

 

طرز تهیه دوپیازه

گوشت را شسته پرده اضافی اش را دور کنید . با پیاز و نمک یخنی

( با آب کم  ) طبخ نماید . گوشت نرم گردد اما  نشارد  .

۲- پیازسفید را پوست گرفته به اندازه های یک برابر حلقه حلقه

 توته نماید .

روغن را داغ نموده پیازو دنبه توته شده را علاوه کنید .

 قدری حرارت دهید .

همین که پیاز روغن را به خود گرفت  روی به گلابی شدن بود 

 ابتدا تنها گوشت را بالای روغن انداخته کمی بگذارید . گوشت و

روغن حرارت بیبند . بعداً قدری از آب یخنی تیره باشد . بالای دوپیازه

ریخته و حرارت را کم نماید . و برای۲۰ الی ۳۰ دقیقه مانند برنج

بگذارید دم بگیرید . در جریان اگر آهسته آهسته دیگ را چرخ دهید

حرفی نیست . ته دیگ نسوزد .

دوپیازه را به غوری ها کشیده رویش مرچ سیاه پاش دهید .

چند برگ گشنیز تازه هم برای زینت غذا روی غوری بگذارید .

 و با نان گرم نوش جان نماید .

اشتها خوب !

  پیاز حلقه را بالای روغن انداخته تفت دهید . فرشته سید

 دوپیازه تهیه شده توسط فرشته سید . روز اول عید رمضان

 دوپیازه تهیه فرشته سید

در موسم سرما از ظرف های گرم کننده استفاده کنید .

 دوپیازه تزیین شده با رومی و نعناع تهیه فرشته سید

 

نوت :

دوپیازه غذای لذیذ ماست به شکل گرم و سرد سرویس میشود .

دوپیازه گرم به مهمانی ها تعداد زیاد نباشد و یا روزانه طبخ و

صرف میکنند .

دالنخود دار و بدون دالنخود تهیه میدارند .

 و دو پیازه سرد غذایست در محفل های رسمی یا عصریه سرویس

میگردد . اینک دوپیازه روزانه به مصرف میرسد . برای شما

عزیزان گذاشتم .

 

+ نوشته شده در  87/12/18ساعت 10:47 PM  توسط  فرشته کمال   |